Trouwen in stijl is een droom van veel stellen. Het is een dag waarop alles perfect moet zijn en waarop je wilt stralen als nooit tevoren. Maar hoe zorg je ervoor dat je trouwdag echt in stijl is? In deze blog geven we je tips en inspiratie voor een stijlvolle bruiloft, waarbij we ook kort ingaan op trouwen in Rotterdam en de prachtige trouwlocatie Vidaa.

De perfecte trouwlocatie

Een stijlvolle bruiloft begint bij de perfecte trouwlocatie. Trouwen in Rotterdam biedt vele mogelijkheden, maar één locatie springt er echt uit: Vidaa. Deze prachtige trouwlocatie is gelegen in het bruisende hart van Rotterdam en biedt alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle bruiloft. Van een romantische ceremonie in de tuin tot een spetterend feest in de moderne feestzaal, bij Vidaa is alles mogelijk. Bovendien is de locatie ook nog eens goed bereikbaar voor al jullie gasten.

Stijlvolle details

Naast de locatie zijn ook de details van groot belang voor een stijlvolle bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de uitnodigingen, de bloemdecoraties en de tafelaankleding. Kies voor een kleurenpalet dat past bij jullie stijl en laat dit terugkomen in alle details. Ook de bruidstaart kan een echte eyecatcher zijn op jullie trouwdag. Ga voor een prachtige taart met bloemdecoraties of kies voor een moderne en strakke taart. Vergeet ook niet om de bruidstaart te laten matchen met jullie trouwkaart, zo creëer je een mooi geheel.

De perfecte trouwjurk

Een stijlvolle bruiloft is niet compleet zonder een prachtige trouwjurk. Het vinden van de perfecte jurk kan een hele zoektocht zijn, maar het is het zeker waard. Kies voor een jurk die past bij jouw persoonlijke stijl en waarin je je op en top bruid voelt. Ook hier geldt: details maken het verschil. Denk bijvoorbeeld aan een mooie sluier, een bijpassende haaraccessoire of een paar prachtige bruidsschoenen. Vergeet ook niet om de bruidegom te betrekken bij de stijl van de bruiloft. Laat hem bijvoorbeeld een stijlvol pak uitzoeken dat perfect matcht met jouw jurk.

Maak er een onvergetelijke dag van

Trouwen in stijl is niet alleen een kwestie van de juiste locatie, details en kleding. Het gaat er vooral om dat jullie als bruidspaar genieten van jullie speciale dag. Maak er een onvergetelijke dag van door te genieten van alle mooie momenten en herinneringen te maken die jullie voor altijd zullen koesteren. En vergeet niet: trouwen in Rotterdam bij Vidaa maakt jullie dag nóg specialer.